Evander Schrijfcoaching
by Martyn van Beek

Schrijfgoden en sterfelijke zielen.Martyn van Beek:

De Waalwijkse auteur Martyn van Beek (1975) debuteerde in 2011 met de literaire thriller Het verraad van Bali, een hedendaagse thriller die door vele thrillerliefhebbers enthousiast werd ontvangen. Hierna volgden nog twee thrillers: De strijders van Ta’ab en De visser van Hoi An.

In oktober 2016 verscheen via audiostreamingdienst Storytel de negendelige thriller serie Tweede Kans, geschreven door Van Beek en voorgelezen door Hanna Verboom. De serie ontving de prestigieuze Hebban Award voor Beste Luisterboek 2017en kwam inmiddels ook in Zweden op de markt.

In 2019 verscheen bij uitgeverij Ellessy Engel zonder vleugels in 2020 gevolgd door Salomonsoordeel. Beide boeken werden goed ontvangen, en gewaardeerd met 4- en 5 sterren op gerenommeerde websites.

In 2020 begon Martyn bij Loft Books onder het pseudoniem Marit Vanström aan een serie thrillers rond rechercheur Lianne Bloemen. De Puzzelaar verscheen eind 2020 gevolgd door De Schuldige in 2021 en De Uitdaging in 2022. In 2023 verschijnt het vierde deel, getiteld Canvas.

Op 23 mei 2023 verschijnt bij Uitgeverij Volt een nieuwe serie rond MIVD agent Xander Duister, getiteld De jacht van de wolf.


Meer informatie: www.thrillerauteur.nl