Evander Schrijfcoaching
by Sol Bouzamour & Martyn van Beek

Schrijfgoden en sterfelijke zielen.

 

Sol Bouzamour: 

Sol Bouzamour (1982) is auteur, journalist en kunstenaar. Hij groeide op in de Amsterdamse Pijp en is van Marokkaanse komaf. 

Bouzamour werkte jarenlang als jongerenwerker, personal trainer en horecabeveiliger totdat hij zijn creatieve kant ontdekte. Tijdens zijn jeugd kwam hij in aanraking met justitie en na detentie vond hij zijn spiritualiteit; dankzij leermeesters als Deepak Chopra en Wayne Dyer sloeg hij een andere weg in zijn leven in. 

Narcissus is zijn debuutroman die verscheen in september 2018. Hij heeft grote interviews in o.a. Het Parool, De Telegraaf, Hebban.nl en Bol.com gehad. Ook was hij te gast bij Pauw om over zijn debuutroman te praten. De tweede druk van Narcissus was in de maak terwijl de eerste nog niet in de boekhandels lag. 

Martyn van Beek:

De Waalwijkse auteur Martyn van Beek (1975) debuteerde in 2011 met de literaire thriller Het verraad van Bali, een hedendaagse thriller die door vele thrillerliefhebbers enthousiast werd ontvangen. Hierna volgden nog twee andere thrillers, De strijders van Ta’ab en De visser van Hoi An.

In oktober 2016 verscheen via audiostreamingdienst-dienst Storytel de negendelige thriller serie getiteld Tweede Kans, geschreven door Van Beek en voorgelezen door Hanna Verboom. Hiermee won Tweede Kans de prestigieuze Hebban Award voor Beste Luisterboek 2017. Deze serie kwam inmiddels ook in Zweden op de markt.

In 2019 verschijnt Martyns nieuwe thriller getiteld Engel zonder vleugels.