Evander Schrijfcoaching
by Martyn van Beek

Schrijfgoden en sterfelijke zielen.Martyn van Beek:

De Waalwijkse auteur Martyn van Beek (1975) debuteerde in 2011 met de literaire thriller Het verraad van Bali, een hedendaagse thriller die door vele thrillerliefhebbers enthousiast werd ontvangen. Hierna volgden nog twee andere thrillers, De strijders van Ta’ab en De visser van Hoi An.

In oktober 2016 verscheen via audiostreamingdienst-dienst Storytel de negendelige thriller serie getiteld Tweede Kans, geschreven door Van Beek en voorgelezen door Hanna Verboom. Hiermee won Tweede Kans de prestigieuze Hebban Award voor Beste Luisterboek 2017. Deze serie kwam inmiddels ook in Zweden op de markt.

In 2019 verscheen een nieuwe serie bij uitgeverij Ellessy. Her eerste deel heette Engel zonder vleugels en in 2020 verscheen Salomonsoordeel. Beide boeken werden goed ontvangen, met veel 4 en 5 sterren beoordelingen op gerenommeerde websites. In 2020 publiceerde Martyn onder het pseudoniem Marit Vanström de thriller De Puzzelaar bij Loft uitgeverij.

Voor 2021 staan er 2 nieuwe boeken op de planning. Een opvolger onder zijn eiogen naam en een opvolger van De Puzzelaar onder pseudoniem.